Leopoldo Silva i Alves es fotografien al Camp Nou (@PumasMX)
Leopoldo Silva i Alves es fotografien al Camp Nou (@PumasMX)
Barça

El Barça, convidat pel Pumas per jugar a Mèxic

El president del club, Leopoldo Silva, farà arribar la invitació a Joan Laporta durant la disputa del Trofeu Joan Gamper

En el cartell original de la cinquanta-setena edició del Trofeu Joan Gamper, hi apareixia, com a convidat, la Roma. De fet, s'havia organitzat una doble presentació del Barça masculí i del Barça femení. Però, per sorpresa de tots, la Roma se'n va esborrar i el Barça va haver de buscar una alternativa a correcuita.

La solució va ser el Pumas. De fet, el club mexicà va rebre la invitació amb la màxima il·lusió. Fins i tot, va haver de demanar permís als responsables de la Lliga per ajornar el partit que tenia programat contra el Puebla.

Ara, el desig dels dirigents del Pumas és que el Barça els torni la visita l'any que ve. Així ho va confessar el seu president, Leopoldo Silva, en les hores prèvies al partit del Camp Nou.

"Els farem la invitació i espero que l'acceptin. Estaríem encantats de rebre'ls a l'Olímpic Universitari, que és un estadi maquíssim. Aquest any serà difícil perquè el calendari està molt carregat."

Pel Pumas, aquesta serà la primera experiència en un Gamper. Els més veterans de l'expedició, però, recorden la seva participació, l'any 2004, en un Trofeu Santiago Bernabéu. Va servir per homenatjar Hugo Sánchez. Els mexicans, a més, van guanyar gràcies a un gol d'Israel "La Bomba" Castro.

Anar al contingut