Els jugadors del Barça, celebrant el pas a la final de la Copa (Reuters)
Barça

El Barça continua trencant registres a la Copa i busca el seu 30è títol

L'equip blaugrana, el més llorejat de la competició, serà el primer a jugar 40 finals de Copa. Jugarà la seva cinquena final seguida i la vuitena en deu anys

Actualitzat

Amb el seu triomf a Mestalla (0-2), el Barça va aconseguir el bitllet per jugar la seva 40a final de Copa, en una competició en què l'equip blaugrana és, amb diferència, el gran dominador històric.

El Barça compta actualment amb 29 Copes, 6 més que l'Athletic i 10 més que el Reial Madrid. Aquest domini s'ha intensificat en l'última dècada: el Barça jugarà la seva cinquena final seguida, un fet sense precedents en la centenària història de la competició, i la vuitena en les últimes deu edicions. De les set precedents, n'ha guanyat cinc.

La seu de la final, per designar

La final entre Barça i Sevilla es jugarà el dissabte 21 d'abril, en una seu encara per determinar. Tot i que l'equip andalús plantejarà jugar-la a Sevilla mateix, aquesta alternativa té poques opcions. Mestalla, a València, i el Wanda Metropolitano, a Madrid, són les seus amb més possibilitats.

La celebració de la final en dissabte, en plena jornada de Lliga, obligarà a ajornar els partits dels dos implicats. Aquell cap de setmana estaven previstos el Barça-Vila-real i el Sevilla-Reial Madrid, corresponents a la 34a jornada, que s'hauran de disputar finalment el dimecres 9 de maig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut