Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong, durant un partit de la selecció holandesa (Reuters)
Barça

El Barça contacta amb De Ligt i De Jong

Éric Abidal es va reunir a Amsterdam amb el central de l'Ajax i va parlar també amb el migcampista per fer-los saber l'interès del club

Francesc Latorre Actualitzat
Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong. Defensa central i migcampista. Tots dos de l'Ajax. Tots dos molt joves i desitjats per mig Europa. També pel Barça, que ha començat a accelerar en la seva estratègia de seducció. L'Ajax té assumit que tots dos marxaran l'estiu que ve i no convertirà els traspassos en una subhasta. Els jugadors acabaran jugant on ells vulguin i el Barça vol convence'ls que no trobaran un lloc millor per continuar la seva carrera que al Camp Nou i al costat de Leo Messi. 
 
En aquest sentit, dimecres de la setmana passada, Éric Abidal, secretari tècnic del Barça, va viatjar fins a Amsterdam per reunir-se amb De Ligt i explicar-li el projecte de futur, segons va desvelar Oriol Domènech a "El club de la mitjanit". També ha contactat amb De Jong, tot i que en el cas del migcampista, de moment només amb trucada telefònica. La secretaria tècnica del Barça és conscient que no serà fàcil perquè la competència és dura: els altres grans equips continentals, com PSG, Juventus, Madrid o Manchester City, també els van al darrere. 

 

Anar al contingut