Ivan Rakitic disputant una pilota en el partit de Champions League contra el Borussia Mönchengladbach (Reuters)
Barça

El Barça confirma que Rakitic té molèsties al tendó d'Aquil·les i que per això no ha pogut assistir a la convocatòria de Croàcia

El migcampista del Barça no podrà assistir als compromisos internacionals de la seva selecció previstos per la setmana que ve

Actualitzat

El FC Barcelona ha emès un comunicat confirmant que Ivan Rakitic té molèsties al tendó d'Aquil·les del peu esquerre i que, de moment, serà baixa en els entrenaments previstos per aquesta setmana.

Aquest dilluns ja ho va avançar Ante Cacic, el seleccionador de Croàcia, "té problemes al tendó d'Aquil·les i per això ahir no va poder jugar amb el Barça" quan va  confirmar que el migcampista del Barça seria baixa en els compromisos internacionals de classificació per al Mundial 2018.

Ivan Rakitic va estar tot el partit a la banqueta de Balaídos veient com els seus companys ensopegaven davant del Celta de Vigo.

El seleccionador croat no només perd Rakitic sinó que tampoc podrà comptar ni amb Luka Modric, del Reial Madrid, ni amb Dejan Lovren, del Liverpool, tres referències fonamentals en l'equip balcànic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut