Barça

El Barça confirma la lesió de Puyol i perd Jeffren durant dues setmanes

Les proves que han fet aquest dimecres a Carles Puyol a la ciutat esportiva del Barça han confirmat el diagnòstic que van donar els metges de la Federació Espanyola de Futbol. El capità del Barça té una lesió al soli de la cama esquerra. El termini de recuperació dependrà de com respondrà el múscul al tractament de recuperació que ja ha iniciat. Com a mínim s'estarà dues setmanes de baixa, igual que Jeffren, que també ha deixat la selecció espanyola sub-21 per un trencament muscular.

Actualitzat
El diumenge passat, a El Sardinero, Puyol s'escalfava per sortir en l'onze titular, però quan va tocar la pilota, va notar una punxada. Per precaució, va decidir quedar-se a la banqueta. El defensa va ensenyar a Xavi el punt que li feia mal. Era al soli, la part inferior del bessó.

Dos dies després, Puyol es concentrava amb la selecció espanyola. Portava un informe mèdic del Barça en què es recomanava que fes tractament. Però durant l'escalfament, en la mateixa acció que a El Sardinero, Puyol va notar més molèsties. Va demanar retirar-se i va tornar a mostrar on li feia mal. Era exactament el mateix punt que li va impedir jugar a Santander. A la sortida de la clínica a Madrid, la cara de Puyol ho deia tot.

Puyol ha tornat a Barcelona, on s'ha confirmat el primer diagnòstic. Trencament fibril·lar al soli de la cama esquerra. En principi, de quinze a vint dies de baixa. Es perd, segur, tres partits: dos de Lliga, contra l'Hèrcules i l'Atlètic de Madrid, i un de Champion, contra el Panathinaikos.

Xavi, en alerta

Ara, Guardiola pateix perquè no es repeteixi la situació amb un altre jugador en estat d'alerta roja: Xavi. L'egarenc també va viatjar a Madrid amb una recomanació dels metges de seguir un pla específic per molèsties al tendó d'Aquil·les. Però Del Bosque no n'ha fet cas. A Can Barça tothom creua els dits perquè Xavi no es trenqui res a l'Argentina, on jugarà un amistós per al qual sembla imprescindible.

Jeffren, dues setmanes KO

Qui també ha tornat a Barcelona per problemes físics és Jeffren. El davanter estarà de baixa durant dues setmanes com a conseqüència del trencament muscular que es va fer a l'entrenament de la selecció espanyola sub-21 per preparar un partit oficial contra Holanda. El jugador s'ha sotmès a una ecografia i una ressonància magnètica a Barcelona, que han confirmat que té "un trencament fibril·lar a l'adductor mitjà de la cama esquerra".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut