Futbol sala

El Barça confirma les sortides de Juanjo, Boyis, Arthur, Rivillos i Roger

Dos dies després del play-off a la fase final de la Lliga, l'equip blaugrana ja dona forma a la nova temporada

Actualitzat

Amb l'eliminació a la fase final exprés de la Lliga encara recent, el Barça ha començat a comunicar decisions de futur. Decisions que ja estaven preses independentment del que passés a la fase final de Màlaga. La desafortunada eliminació a mans del Llevant ha avançat uns dies l'anunci de cinc baixes de cara a la pròxima temporada. El Barça ha comunicat que Juanjo, Boyis, Arthur, Rivillos i Roger, que acaben contracte el 30 de juny, no seran renovats i no continuaran a l'equip, unes informacions que s'havien anat sabent, però que fins ara no havien estat confirmades de manera oficial pel club.

De fet, ja se sap els destins dels jugadors: el porter Juanjo tornarà a ElPozo Múrcia, Boyis jugarà a partir d'ara al Movistar Inter, Rivillos i Roger van cap al Llevant i Arthur continuarà la seva carrera al Benfica. El Barça no ha comunicat les seves intencions pel que fa a Ximbinha, que va arribar cedit del Palma d'emergència davant les lesions greus dels altres pivots, Ferrao i Esquerdinha. Amb la recuperació d'aquests dos últims, però, l'equip blaugrana no té intenció d'executar l'opció de compra sobre l'ex de l'Industrias.

S'espera que en els pròxims dies el club vaig comunicant les cares noves de la pròxima temporada. De moment en són tres: el porter de l'Industrias Miquel Feixas, Matteus i André Coelho.  

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut