Actualitat blaugrana

El Barça confia que l'aturada de la Lliga serveixi per recuperar el millor Ronaldinho

Després del que es va veure a San Mamés, a Can Barça ja no preocupa tant la baixa d'Eto'o com el mal moment de Ronaldinho. Segons el club, no hi ha motius per preocupar-se, i Joan Laporta està convençut que ben aviat tornarà a ser el que era. De fet, la temporada passada ja va passar per algun moment en què no va ser el jugador decissiu de sempre, però aquesta temporada els símptomes són una mica més alarmants. De moment, la plantilla està fent que tant la baixa d'Eto'o com el mal moment de Ronaldinho no es notin gaire. El Barça, de fet, té encara quinze dies com a líder de Primera.

Actualitzat

Seriós i amb el cap baix, Ronaldinho va abandonar dissabte passat la gespa de San Mamés. El brasiler és conscient que no travessa el seu millor moment, que està, ara mateix, més a prop del jugador que va decebre en el Mundial que del que va conduir el Barça cap a la seva segona Champions.

Físicament no està bé i l'equip se'n ressent. Juga més lluny que mai de la porteria rival i no arrisca gens. I ja se sap, quan no s'està bé no surt pràcticament res. Es perden pilotes, els rivals s'anticipen i ni tan sols hi ha confiança suficient per posar el peu. La pressió al contrari, millor mirar-la des de lluny. Malgrat tot, al club no es posen nerviosos.

De moment, no hi ha motius per encendre el llum d'alarma. El Barça és líder a la Lliga i amb totes les opcions a la Champions. Ara només cal recuperar el millor Ronaldinho.

Expedició blaugrana a l'Argentina

D'altra banda, Laporta viatja a l'Argentina per presentar l'acord de col·laboració amb l'Arsenal de Sarandí, per tutel·lar el futbol base del club argentí. El president blaugrana aprofitarà per presentar un projecte social apadrinat per la Fundació del Futbol Club Barcelona: la creació d'un centre esportiu per a la infància situat a la ciutat d'Arroyo Seco. Laporta viatja acompanyat del secretari tècnic, Txiki Begiristain, del directiu Albert Perrín i d'una executiva de la Fundació, Marta Segú.

Durant aquesta visita, Joan Laporta assistirà a una recepció al Senat de la Nació argentina, el declararan hoste d'honor de la ciutat de Buenos Aires i visitarà el Casal de Catalunya de la capital argentina. Laporta i l'expedició blaugrana tornaran divendres al migdia.

Anar al contingut