Champions

El Barça s'enfrontarà al Nàpols en els vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana jugarà la tornada a casa. El sorteig ha portat duels explosius: Reial Madrid-Manchester City i Atlètic-Liverpool

Actualitzat

El Barça se les haurà amb el Nàpols en els vuitens de final de la Lliga de Campions, després del sorteig dels vuitens de la Champions d'aquest dilluns. L'enfrontament entre els dos equips és inèdit en competicions continentals, si bé hi ha precedents en amistosos.

El Barça, com a campió de grup, jugarà la tornada a casa. L'anada es disputarà el dimarts 25 de febrer a l'estadi de San Paolo i la tornada al Camp Nou es jugarà el dimecres 18 de març. 

El Nàpols passa per una crisi institucional. No fa ni una setmana que va destituir el seu entrenador, Carlo Ancelotti, tant per la crisi de resultats de l'equip com per la seva freda relació amb el propietari, Aurelio di Laurentiis. El nou tècnic és Genaro Gattuso, migcampista de batalla de l'últim gran Milan, però amb pocs resultats com a entrenador fins ara.

Guardiola torna al Bernabéu

L'enfrontament explosiu serà el que lliuraran el Reial Madrid i el Manchester City de Pep Guardiola. El City, molt despenjat actualment en la lluita per la Premier League, tindrà possiblement en la Champions la seva opció d'acabar la temporada millorant registres. Guardiola és un personatge especialment temut a Madrid, malgrat que amb el Bayern ja va ser eliminat pels blancs.

Tampoc el vigent campió, el Liverpool, ha tingut un sorteig gaire plàcid: haurà de superar l'Atlètic de Madrid del "Cholo" Simeone en una eliminatòria que es preveu intensa. En canvi, al València li ha tocat la teòrica ventafocs del bombo: l'Atalanta de Bèrgam, debutant a aquestes alçades de la competició.

Resultats del sorteig de vuitens de final de la Champions:

- Borussia Dortmund-París Saint-Germain

- Reial Madrid-Manchester City

- Atalanta -València

- Atlètic Madrid-Liverpool

- Chelsea-Bayern Munic

- Olympique Lió-Juventus

- Tottenham-RB Leipzig

- Nàpols-Barça

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut