Barça

El Barça comunicarà al Comitè que continua apostant pel 18 de desembre com a data per jugar el clàssic

La Lliga no vol que el partit es jugui entre setmana per poder mantenir l'horari del migdia, pensat per als operadors televisius d'Àsia
Francesc Latorre Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

El Barça i el Reial Madrid tenen fins a les vuit del vespre per presentar les noves al·legacions al voltant de la data del clàssic inicialment previst per al 26 d'octubre. Després de les reunions d'aquest dilluns i d'haver escoltat els nous arguments de la Lliga de Futbol Professional, el Comitè de Competició ha tornat a enviar la pilota a la teulada dels dos clubs implicats.

Però, si no hi ha un gir inesperat d'última hora, el Barça no té intenció de variar la seva postura. El club blaugrana insistirà al Comitè en el que ja li va comunicar la setmana passada, és a dir, que el Barça volia jugar el 26, com estava previst i, com que no ha estat possible, aposta ara pel dimecres dia 18. Una data en què també estava d'acord el Reial Madrid.

La preferència de la Lliga és jugar finalment el 4 de desembre, una data estranya perquè no pot mantenir l'horari del migdia per ser un dia entre setmana i satisfer els compromisos adquirits amb els operadors televisius del continent asiàtic com volia en un principi.

ARXIVAT A:
El Clàssic