Gerard Deulofeu amb la samarreta del Milan
Gerard Deulofeu amb la samarreta del Milan
Barça

El Barça comunica a l'Everton que executarà la seva opció sobre Deulofeu

El Barça adquirirà els serveis del jugador per 12 milions d'euros. No està clar, però, si se'l quedarà o intentarà traspassar-lo

Actualitzat

Gerard Deulofeu pot ser la primera incorporació del FC Barcelona d'aquest estiu. Una altra cosa és que a començament de temporada continuï a la plantilla. El club ha comunicat a l'Everton que executarà l'opció de comprar de 12 milions que té sobre l'extrem català. Ara té temps fins divendres per posar els diners sobre la taula.

La segona meitat de la temporada passada, el futbolista de Riudarenes va tornar a brillar després de ser cedit per l'equip britànic al Milan. I això ha fet que es revaloritzi. El Barça estudia adquirir els seus drets a un preu molt assequible, ja sigui per quedar-se'l o per tornar-lo a vendre en una operació que reportaria beneficis econòmics al club.

Deulofeu també hi ha de dir la seva. El jugador, concentrat ara amb la selecció espanyola sub-21 que disputa l'Eurocopa de la categoria, vol tenir minuts de joc de cara a fer-se un lloc a la selecció absoluta al Mundial de Rússia del 2018. I al Barça no està segur de tenir-los, però tampoc vol que el club el faci servir de moneda de canvi en cap altra operació. De fet, hi ha una clàusula del seu contracte que ho impedeix.

Per això, pel fet que si el Barça el recupera no el pot cedir ni vendre aquest mateix estiu, Robert Fernández intenta assegurar-se, juntament amb Ernesto Valverde, que Deulofeu té cabuda al seu projecte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut