Dani Alves no seguirà al Barça la pròxima temporada
Dani Alves no seguirà al Barça la pròxima temporada
Barça

El Barça comunica a Dani Alves que no seguirà al club

El jugador brasiler tanca la seva segona etapa al club després d'arribar al mercat d'hivern per reforçar l'equip entrenat per Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

El 12 de novembre del 2021 es va fer oficial el retorn de Dani Alves al FC Barcelona. El brasiler tornava a Can Barça per reforçar el lateral dret, una posició que el club no ha pogut cobrir amb garanties des de la sortida del mateix Alves. Després d'inscriure'l al mercat d'hivern, el jugador ha completat una mitja temporada molt complicada per a l'equip dirigit per Xavi Hernández.

Malgrat el bon rendiment de Dani Alves, de 39 anys, el FC Barcelona li ha comunicat que no compta amb ell per a la pròxima campanya. El jugador va arribar amb un contracte per una temporada més una altra d'opcional, però el club no li presentarà cap oferta de renovació.

El jugador està de vacances després d'haver acabat els seus compromisos amb la selecció del Brasil, amb qui espera disputar el pròxim Mundial de Qatar 2022. És per aquest motiu que Dani Alves tenia l'objectiu de continuar una temporada més al Barça, però la seva edat i la més que possible arribada de César Azpilicueta han fet decantar la decisió del club.

Punt final a la segona etapa al Barça

Dani Alves deixarà el Barça després d'haver disputat 14 partits a la Lliga, 13 com a titular, en els quals ha anotat un gol -contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou- i ha repartit tres assistències. A més, el lateral dret també va jugar dos partits de la Copa del Rei, on va donar una altra assistència, i l'únic partit de la Supercopa d'Espanya que el Barça va disputar.

Per contra, el brasiler no va jugar ni un minut a l'Europa League, ja que va ser el jugador que Xavi Hernández va decidir no inscriure a la competició. La decisió tècnica va ser obligada, ja que el Barça havia de descartar un dels quatre fitxatges que s'havien fet al mercat d'hivern.


Torna a veure el gol d'Alves contra l'Atlètic de Madrid

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut