Barça

El Barça competeix amb el PSG per incorporar Griezmann

Antoine Griezmann ja ha aclarit que l'any que ve no jugarà a l'Atlètic de Madrid i tot apunta que el seu destí immediat serà Barcelona o París

Francesc LatorreActualitzat

Ja s'ha tret el pes de sobre. Amb un vídeo, igual que va dir a l'afició atlètica que es quedava, ara Antoine Griezmann els ha dit que se'n va. El francès ha estat el focus d'atenció en l'entrenament de l'Atlètic de Madrid d'aquest dimecres, dels últims que fa amb l'escut matalasser.

L'anunci del jugador no va sorprendre el Barça. Sabien de fa mesos que Griezmann volia sortir de l'Atlètic. Ell i el seu entorn ja havien trucat a les portes del Camp Nou per fer saber a Josep Maria Bartomeu que ara sí, que ara voldria venir. Uns oferiments que es van intensificar després de l'eliminació dels de Simeone a la Champions i quan Griezmann va començar a intuir que altres pesos pesants del projecte, com Godín, també marxarien.

Al Barça, ara mateix, mutisme i prudència. El no televisat de l'estiu fa que encara hi hagi alguna discrepància interna, però cada cop són més les veus dins del club que veurien amb bons ulls el fitxatge. En el terreny esportiu, l'any passat, Messi li va donar la seva benedicció.

La clàusula de rescissió de Griezmann és ara de 200 milions d'euros, però a partir de l'1 de juliol, quan es faria l'operació, serà d'entre 120 i 130 milions. La secretaria tècnica del Barça té Griezmann sobre la taula, però també altres noms, perquè alerten que hi ha més clubs amb capacitat de pagar la clàusula i temptar el jugador amb un sou més alt. En aquest sentit, el diari francès L'Équipe informa d'una trobada, la setmana passada, entre l'entorn del jugador i el París Saint-Germain.  

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut