Bàsquet

El Barça compareixerà com a afectat en els casos de passaports falsos en el bàsquet espanyol

Un dels dos casos investigats és el de Marcus Slaughter (Reial Madrid), que podria arribar a implicar la pèrdua dels títols guanyats pels blancs la temporada passada

Actualitzat

El Barça compareixerà com a part afectada davant el jutjat d'Instrucció que està investigant el cas dels passaports falsos al bàsquet espanyol, que implica Marcus Slaughter (Reial Madrid) i Andy Panko (Montakit Fuenlabrada).

Els dos jugadors nord-americans van participar a totes les competicions amb un passaport de Guinea Equatorial, un país que pels convenis amb Espanya implica que els seus ciutadans no ocupin plaça d'extracomunitari. Una informació de La Vanguardia mostrant el passaport fals del jugador madridista ha aportat noves proves a una investigació que ja s'està duent a terme judicialment, i que podria arribar a comportar la pèrdua de dos títols guanyats per l'equip blanc la temporada passada: la Lliga Endesa i la Copa del Rei, competicions en les que Slaughter va arribar a jugar partits com a jugador assimilat. També aquest dilluns la lliga ACB ha decidit personar-se en aquest procés obert sobre la suposada falsedat dels passaports.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut