Barça

El Barça començarà a preparar aquesta tarda el clàssic de dilluns

Barça i Madrid s'han assegurat el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions, i a més com a primers de grup. Aquesta és, sens dubte, la millor manera per afrontar un clàssic i per aparcar la competició europea i centrar-se plenament en el gran partit de Lliga de dilluns. Així doncs, el Barça ja té els cinc sentits posats en aquest partit, i aquesta tarda farà el primer entrenament per començar a preparar el gran duel. El president blaugrana, Sandro Rosell, ha explicat que la millor manera de rebre el Reial Madrid al Camp Nou és animant el Barça: "La majoria dels socis pensen que l'hem de rebre animant el nostre equip, sent respectuosos, cívics i educats. Hem de centrar-nos en nosaltres." "Totes les energies han d'estar focalitzades a animar el nostre equip", ha conclòs.

Actualitzat
El tècnic del Barcelona, Josep Guardiola, començarà aquesta tarda a preparar el clàssic de dilluns que ve contra el Reial Madrid, malgrat que en un principi havia donat descans als seus jugadors. Aquesta tarda la plantilla blaugrana tornarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí, per iniciar els preparatius de cara a l'enfrontament contra l'equip de la capital. "Ara ja ens podem centrar en aquest partit. Ja tinc ganes que arribi. Sabem que serà un partit intens, bonic de jugar i que l'excitació hi serà. És clar que després de jugar-lo quedarà molta Lliga. De moment el prepararem per intentar guanyar-lo", va comentar ahir a la nit Josep Guardiola després del partit d'Atenes.

El barcelonista Javier Mascherano, que en el partit d'ahir a la nit contra el Panathinaikos es va mostrar molt competitiu, atendrà els mitjans de comunicació abans d'iniciar la sessió preparatòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut