Futbol

El Barça comença l'assalt a la Supercopa davant la Reial Societat

El Barça es troba davant el primer títol en joc de la temporada. El primer, també, des que Koeman n'és l'entrenador

Laura BruguésActualitzat

Fa dues temporades Leo Messi aixecava l'últim títol de Supercopa que ha guanyat el Barça. Un gest que el capità vol tornar a repetir aquesta setmana. Amb el primer títol en joc de la temporada, arriba també el primer gran repte de Koeman com a tècnic del Barça. I ho fa en el millor moment. L'equip ha guanyat els tres partits disputats el 2021 i el seu líder, Messi, està endolladíssim. L'argentí ja és pitxitxi en solitari a la Lliga amb 11 dianes.

A la plantilla, la il·lusió és màxima, segons explica Sergio Busquets:

"Hi arribem amb molta il·lusió perquè venim d'una ratxa molt bona i dinàmica, i esperem que es pugui veure en aquesta Supercopa. Estem a dos partits del primer títol de la temporada i tenim ganes de lluitar-lo."

El primer escull serà la Reial Societat a les semifinals de la Supercopa. Fa un mes es van enfrontar a la Lliga amb victòria blaugrana i dinàmiques invertides. Els donostiarres visitaven el Camp Nou líders a la Lliga, però des de llavors han perdut pistonada i només han guanyat un dels últims cinc partits; a diferència del Barça, que ha tingut una trajectòria ascendent. A Còrdova, Koeman podrà comptar amb Araujo, que es va perdre l'últim partit per molèsties.

El Barça és el club que més cops ha guanyat la Supercopa, fins a 13 vegades. Tot i que fa un any l'eliminació a les semifinals va suposar la destitució de Valverde.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut