futbol sala

El Barça comença el camí cap a la "Final Four" amb un triomf sobre l'Sparta de Praga (2-1)

En un partit espès, el Barça suma el primer triomf en la setmana decisiva per classificar-se per a la "Final Four" de la Champions

Xavi LorenteActualitzat

L'estrena de la Ronda Elit a Minsk (Bielorússia) no ha estat un camí de roses. Drahosky ha fet saltar la sorpresa al minut 3 amb el primer gol del partit (0-1) per avançar l'Sparta de Praga. L'eslovac ha aprofitat un contraatac per batre un desafortunat Juanjo que s'ha empassat un xut aparentment senzill. A un Barça espès en atac li ha costat molt empatar el partit.

El gol no ha arribat fins a 20 segons abans del final de la primera part. Un córner picat per Aicardo el remata malament Ferrao i Dyego recull una pilota perduda a l'àrea per superar el porter txec amb la cama esquerra. Amb l'1 a 1 ha acabat una primera part per oblidar de l'equip blaugrana.

Després d'una combinació amb Ferrao, Aicardo ha trencat la igualtat al minut 27 amb una doble rematada que ha significat el 2 a 1. Per fi, el Barça s'ha posat per davant en el marcador contra un rival a priori molt inferior, però molt farragós.

Els txecs han estirat les línies i això ha obert més espais a l'atac de l'equip d'Andreu Plaza. Ferrao ha fregat el gol en una rematada que s'ha estavellat al pal al minut 34. L'Sparta ha apostat per l'atac de cinc a menys de 3 minuts per al final amb l'exblaugrana Wilde amb la samarreta de porter jugador. Sergio Lozano i Aicardo han recuperat un parell de pilotes, però els seus xuts llunyans han acabat fora.

Tot i algun ensurt que Juanjo ha resolt, el Barça s'ha adjudicat la victòria i els tres primers punts d'aquesta lligueta que aquest dijous continua amb el segon partit contra el Kherson (campió d'Ucraïna) de Javi Rodríguez i dissabte s'acaba contra l'amfitrió, l'Stalitsa. Només el primer classificat jugarà la "Final Four" de la Champions.