Barça

El Barça comença contra el Granada una setmana que pot ser decisiva per a Koeman

L'equip blaugrana rep el conjunt andalús (21.00) amb moltes baixes i l'obligació de guanyar

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça tanca aquest dilluns (21.00) la cinquena jornada, al Camp Nou, contra el Granada, amb l'obligació de guanyar per calmar l'ambient que envolta l'equip. El futur de Ronald Koeman dependrà del que passi els propers set dies, en què l'equip afronta tres partits de Lliga.

Contra el Granada, que la temporada passada ja es va imposar al Camp Nou (1-2), el neerlandès tindrà moltes baixes. Les últimes, les de Pedri i Jordi Alba, que se sumen a les ja conegudes d'Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite o Sergio "Kun" Agüero. La baixa d'Alba podria propiciar el debut com a titular al flanc esquerre d'Alejandro Balde, que ja va estrenar-se sortint a la segona part del Barça-Bayern de Munic (0-3). Alhora, Sergi Roberto podria tornar al mig del camp per cobrir la baixa de Pedri, mentre que, en atac, el gran nombre d'absències fa que Yusuf Demir pugui tenir alguna opció d'acompanyar de sortida Memphis i Luuk de Jong, o potser Coutinho pot tornar a la titularitat 9 mesos desprñes de la seva lesió. Tot dependrà de si Koeman varia el dibuix i recupera un 4-3-3.    

El record amarg de la derrota davant el Bayern ha propiciat un clima enrarit a l'entorn blaugrana, però Koeman ha assegurat que està molt tranquil sobre el seu futur.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut