Handbol

El Barça comença avui la seva marató particular amb tres partits en tres dies

L'equip blaugrana rep aquesta tarda l'Aalborg (18.45, Esport3) en el primer dels tres partits que haurà de jugar en poc més de 48 hores

Mireia VicenteActualitzat

Convertir les dificultats en oportunitats de millora. És l'opció del Barça d'handbol davant la marató de partits que té al davant. Xavier Pascual, tècnic de l'equip, mira de treure-hi ferro i resignar-se a aquesta situació:  

"Quan juguem una Copa del Rei ja ens passa això. És una cosa que sense ser habitual, ens hi hem d'acostumar perquè estem davant una  temporada excepcional i les situacions excepcionals requereixen solucions excepcionals. No és la millor manera, però és l'única ara mateix."

Ludovic Fabregas va més enllà i fins i tot hi veu conseqüències positives:

"Potser ens pot preparar per a objectius que tindrem més endavant, com la Copa Asobal o la Champions, amb dos partits seguits".

L'amplitud i qualitat de la plantilla permetrà fer rotacions a Xavi Pascual. Però pocs equips a Europa podrien aguantar aquest ritme. El primer dels rivals, el campió de la Lliga danesa, l'Aalborg. Arriba al Palau amb només un partit perdut i els mateixos punts que el Barça. Pascual avisa: 

"És un molt bon equip, crec que ha millorat respecte l'any passat. Juguen molt ràpid, és un equip que no li perdrà mai la cara al ritme del joc. I a més estan en forma, perquè en el darrer partit que van jugar, van guanyar molt fàcil a la lliga danesa, van fer 40 gols. I això ens ha de fer estar desperts".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut