Dos nens de la Barça Academy de Budapest han pogut tornar als entrenaments
BARÇA

El Barça comença a reobrir les acadèmies

De manera gradual, el club reprèn l'activitat a les escoles que té repartides per tot el planeta. La crisi del coronavirus va obligar a tancar les de Canadà i Austràlia.

Francesc LatorreActualitzat

La pandèmia del coronavirus va obligar al tancament de les acadèmies que el Barça tenia al Canadà i Austràlia. BCN-Sports, el soci del club blaugrana en aquests territoris, va fer fallida i les escoles van tancar portes. El Barça va adreçar una carta a totes les famílies i farà el possible perquè no perdin els diners.

Però no tot són males notícies en aquest sentit i en les últimes setmanes han estat unes quantes les escoles que han anat tornant a l'activitat. De les 46 Barça Academy que té repartides pel món, el club ja n'ha pogut reobrir 13, entre Àsia, Europa i els Estats Units. El retorn dels nens als entrenaments s'està fent seguint una sèrie de protocols de seguretat per evitar situacions de risc i contagi entre els integrants de cada grup. Els equips, fins i tot, han estat separats per grups, que, en alguns casos, s'entrenen en dies diferents.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut