Barça

El Barça col·loca Semedo al mercat i espera ingressar uns 50 milions d'euros

El Manchester City, l'Inter de Milà, el Bayern de Munic i el París Saint-Germain s'han interessat pel lateral portuguès

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha col·locat en el mercat Nelson Semedo, a qui li queden dos anys de contracte, i per qui espera ingressar uns 50 milions d'euros. Segons ha explicat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el club blaugrana considera que el lateral portuguès hauria d'haver fet un salt de qualitat per ser titular, i ara vol evitar malvendre'l l'estiu que ve. Tot i que hi ha negociacions obertes per renovar Semedo, les posicions estan molt allunyades, i clubs com ara el Manchester City, l'Inter de Milà, el Bayern de Munic i el París Saint-Germain s'han interessat pel defensa blaugrana.

El Barça considera que Semedo és un dels futbolistes amb més cartell de la plantilla a nivell internacional i espera poder vendre'l tenint en compte que no és un titular indiscutible. Des del punt de vista del jugador, representat per Jorge Mendes, tampoc veuria de mal ull una sortida aquest estiu ja que disposa d'ofertes econòmiques superiors a la proposta de renovació blaugrana.

Una única gran inversió: Lautaro

El Barça estudia fer una única gran inversió en el pròxim mercat de fitxatges, segons ha desvelat Xavi Campos al programa "El Club de la mitjanit". El davanter argentí de l'Inter Lautaro Martínez és l'objectiu prioritari i la direcció esportiva li agradaria posar algú com a intercanvi per abaratir l'operació. Des del club blaugrana treballen amb molts noms perquè la idea és que tots els jugadors, excepte 4 o 5, estan al mercat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut