El Barça clava una maneta a l'Alabès (0-5) i s'acomiada de la Lliga en un partit sense res en joc

Messi ha marcat un doblet que el fa més "pichichi", mentre que Ansu Fati, Suárez i Semedo han marcat els altres gols

Laura BruguésActualitzat

Sense res en joc, el Barça ha fet una molt bona primera part, amb tres pals, ocasions i tres gols. El primer avís ha estat un xut al travesser de Riqui Puig, als tres minuts, a passada d'Ansu Fati.  El jove davanter ha fet el segon avís amb un xut col·locat que s'ha escapat a fora per molt poc. Enmig del protagonisme dels joves, ha aparegut Arturo Vidal, que ha enviat un altre xut al travesser i després ha estat el torn de Messi, també amb una rematada al pal.

A partir d'aquí han arribat els gols. El primer, d'Ansu Fati, amb una passada de Messi que ha arribat a tocar un defensa. El 0-2 ha arribat després de la primera mitja hora, amb un gol de Messi. Amb una assistència de Riqui Puig, l'argentí ha aguantat la pilota, ha fet una finta i ha marcat. Abans del descans, Suárez ha firmat el 0-3, després de rebre una passada de Jordi Alba. Abans, Arturo Vidal havia disposat d'una ocasió claríssima, amb rematada amb la cresta inclosa, que el porter Roberto ha refusat a córner.

Només començar la segona part, Lenglet ha demanat el canvi per lesió. En lloc d'ell ha entrat Semedo, que, amb deu minuts sobre el terreny de joc, n'ha tingut prou per marcar el 0-4, amb una assistència de Riqui Puig. Curiosament, amb la sortida de Lenglet, Arturo Vidal s'ha situat a la posició de central. I els gols han continuat arribant. Leo Messi ha tornat a veure porteria amb el 0-5 en una des les jugades clàssiques amb Jordi Alba d'assistent. De l'Alabès, només n'han destacat dos xuts de Joselu al tram final del partit. El Barça s'ha acomiadat de la Lliga amb una maneta i com a segon classificat. La Champions arriba a l'agost.