Comunicat de la Superlliga
Superlliga

El Barça celebra el nou cop de la Superlliga a la UEFA

FC Barcelona, Reial Madrid i Juventus han emès un comunicat després de la decisió judicial que ordena la UEFA a revocar totes les actuacions empreses contra els clubs fundadors de la Superlliga

Jornada molt important per al futur de la Superlliga, la d'aquest divendres, després que la UEFA s'hagi vist obligada judicialment a revocar, amb efecte immediat, totes les actuacions empreses contra els clubs fundadors de la nova competició. La UEFA també haurà d'arxivar de manera defitinitiva l'expedient disciplinari obert al Barça, Madrid i Juventus, i a deixar sense efecte les multes i la resta de restriccions que van ser imposades sobre aquests clubs i els altres nou clubs fundadors.

Comunicat conjunt

En conèixer la notícia, FC Barcelona, Reial Madrid i Juventus han enviat un comunicat on han celebrat la decisió judicial. Els tres clubs fundadors han argumentat que tenen el deure d'abordar els reptes a què s'afronta el futbol i han enviat un missatge clar i concís a la UEFA.

"La UEFA s'ha atribuït el paper, en exclusiva, de regulador, operador i únic propietari i gestor de les competicions del futbol europeu. Aquesta posició de monopoli perjudica greument el futbol i el seu equilibri competitiu."

"Ens complau saber que, d'ara endavant, no estarem sotmesos a les constants amenaces de la UEFA."

Perfeccionar el producte

Els tres clubs fundadors de la Superlliga han acabat el comunicat destacant la seva implicació en millorar la nova competició. Barça, Madrid i Juventus s'han compromès a revisar i modificar alguns dels punts que formen part d'aquest polèmic projecte.

"Continuem compromesos amb l'objectiu de desenvolupar el projecte de la Superlliga Europea d'una manera constructiva i solidària, tenint en compte els aficionats, els jugadors, els tècnics, els clubs, les lligues i les associacions i les federacions nacionals i internacionals."

"Continuem confiant en l'èxit d'un projecte que serà sempre respectuós amb la normativa de la Unió Europea."

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut