Barça

El Barça cedirà el nom de l'estadi per a la lluita contra el coronavirus

El club acorda cedir els "title rights" a la Fundació perquè inverteixi els ingressos en la lluita contra la pandèmia

Francesc LatorreActualitzat

El Barça fa un altre pas en la lluita contra el coronavirus. La junta directiva del club, reunida en sessió extraordinària, ha decidit cedir els "title rights" pel nom del Camp Nou corresponents a la temporada 2020-21 a la Fundació del club perquè els gestioni en benefici de projectes d'investigació i solidaris que ajudin a frenar la pandèmia i a pal·liar-ne els efectes sobre la població. La Fundació i l'àrea comercial del club començaran aviat el procés per trobar un patrocinador.

Ja sigui amb partits de futbol a porta tancada... ja sigui amb les graderies plenes fins a dalt de tot, el Camp Nou serà la temporada que ve protagonista de la lluita mundial contra el coronavirus. A partir d'aquest dimarts, el Barça, a través de la seva Fundació, està obert a rebre propostes d'empreses que vulguin donar nom a l'estadi la campanya que ve. Tots els diners que aporti aquest patrocinador aniran destinats a col·laborar en la batalla contra els efectes de la Covid-19. Els diners es repartiran de manera que l'empresa patrocinadora pugui finançar un projecte propi en la lluita contra la pandèmia, i la resta es destinaran a la resta d'estudis que s'estiguin fent de manera paral·lela a Catalunya i a la resta del món.

Jordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social i de la Fundació, s'ha mostrat molt satisfet per un acord històric i que posa el Barça al capdavant de la lluita contra el coronavirus.

Serà la primera vegada que el Barça cedeix el nom del seu estadi a un patrocinador, privilegi que estava reservat per a la marca que donés nom a l'Espai Barça. Una negociació que continua en marxa i que no es veurà interferida per aquesta cessió temporal. Aquest acord de patrocini anticoronavirus haurà de ser ratificat per la pròxima Assemblea de Compromissaris. Si tira endavant, el Camp Nou li haurà marcat un golàs a la pandèmia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut