futbol sala

El Barça cedeix un empat contra Inter a l'últim minut (3-3) però es manté líder

S'escapa la victòria al Palau amb 2 gols finals de Pol Pacheco amb porter jugador

Xavier LorenteActualitzat

Fi a la ratxa de vuit victòries consecutives. El líder -amb 25 punts- ha acabat empatant en el clàssic de la Lliga contra un Inter Movistar que arribava en hores baixes i que es manté encara fora de les 8 places de la Copa. El Barça ha perdonat la vida als madrilenys a la primera part i en el tram final del matx s'ha vist sorprès pel porter jugador rival. Esforç brutal dels barcelonistes després de la classificació de la Champions, encadenant amb el d'avui quatre partits en una setmana.

Era un partit molt especial per al tècnic blaugrana, Jesús Velasco, campió de tot amb Inter a l'última dècada. Velasco ha situat d'entrada al cinc inicial dos jugadors amb passat també interista: Carlos Ortiz i Pito. Ells han revolucionat el clàssic al costat de Dyego i Matheus amb un bombardeig implacable sobre la porteria de Jesús García. Coses del destí, ha estat Inter qui en un regal de Sergio Lozano s'ha avançat al marcador. Igor Carioca ha aprofitat una mala passada del capità del Barça per fer el 0 a 1 al minut 4. El mateix Lozano s'ha tret l'espina en l'acció del gol de l'empat assistint Marcenio (1-1, minut 14). Just abans del descans, un mal refús de Jesús García l'ha recollit Ferrao per remuntar el duel (2-1, minut 19). Resultat curt per les moltes ocasions locals.

A la represa, el clàssic s'ha igualat amb ocasions constants per les dues bandes i grans intervencions dels porters. En un excels contraatac Dyego ha marcat el 3 a 1 al minut 29 després d'una combinació amb Pito i Sergio Lozano. Els blaugranes, amb problemes de faltes, s'han vist superats en els minuts finals per l'estratègia del porter jugador d'Inter. El català Pol Pacheco s'ha vestit de botxí. El d'Esparreguera ha tret petroli d'una errada de Coelho per fer el 3 a 2 a menys de tres minuts per al final. I a 56 segons del clàxon definitiu, Pol ha fet el definitiu 3 a 3 trencant la defensa culer. Els de Velasco ho han intentat amb el porter jugador també però sense fortuna en els metres finals.