Paco Alcácer ja llueix la samarreta del Borussia Dortmund
Barça

El Barça cedeix Paco Alcácer al Borussia Dortmund fins a final de temporada

El Borussia pagarà dos milions d'euros per la cessió, es farà càrrec de la fitxa i tindrà una opció de compra valorada en 23 milions d'euros més cinc en variables

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial l'acord per a la cessió de Paco Alcácer al Borussia Dortmund fins a final de temporada. Per aquesta cessió, d'una temporada, el Barça cobrarà 2 milions d'euros i el Dortmund assumeix la fitxa del jugador, i es reserva una opció de compra valorada en 23 milions d'euros més cinc en variables. El Barça mantindrà un dret de tempteig i tindrà un 5% de la plusvàlua d'una futura venda del jugador per part del Borussia Dortmund a un tercer equip.

Poc després de fer-se oficial l'operació, el Dortmund ha donat la benvinguda al seu nou davanter amb un vídeo que ha penjat al compte oficial de Twitter.

 

52 partits oficial amb el Barça i 15 gols

Va arribar fa dues temporades del València, a canvi de 30 milions d'euros. El Barça el va comprar ja amb l'etiqueta de quart davanter, sabent que amb Messi, Neymar i Suárez per damunt, disposaria de pocs minuts.

Però de la cares d'alegria del dia de la presentació, Alcácer va passar ràpidament a les cares de la desesperació. No per no jugar, sinó per no aprofitar les poques oportunitats que en tenia. Era un jugador obsessionat incapaç de transformar ocasions en què el més difícil era fallar.

El seu primer gol oficial es va fer esperar tres mesos, en partit de Copa al Camp Nou contra l'Hèrcules. Es va treure el pes de sobre, sí, però va continuar sense la continuïtat que vol qualsevol jugador.

En les seves dues temporades al Barça, Alcácer ha jugat 52 partits, en els quals ha fet 15 gols, molts menys dels que s'imaginava el dia que va canviar Mestalla pel Camp Nou. Ara buscarà recuperar la seva millor versió al sorollós Signal Iduna Park de Dortmund, on jugarà cedit.

Anar al contingut