Hoquei Patins

El Barça cau golejat contra el Benfica (6-2) i diu adeu a la Final Four d'hoquei patins

La brillant actuació del porter del Benfica Pedro Henriques i la contundència dels contraatacs portuguesos trenquen un Barça superat. La derrota blaugrana confirma un cap de setmana negre per a l'hoquei català.

Joan FerranActualitzat

El Barça ha encaixat una dura derrota contra el Benfica en un partit de caixa o faixa per ser a la final a quatre de la LLiga Europea d'hoquei patins. Els portuguesos han sorprès els blaugrana, en un duel en què han brillat pel seu nivell d'agressivitat defensiva, la rapidesa dels seus contraatacs i la gran actuació del seu porter Pedro Henriques.

El duel ha tingut un inici boig. Lucas Ordóñez avançava el Benfica als 23 segons en un contraatac. Era una declaració d'intencions del que podia passar el partit. Panadero ha empatat un minut després pel Barça, però el domini ha estat del conjunt portuguès, que ha marxat al descans manant per 3 a 1, amb els gols de Diogo Rafael i un altre contraatac de Pinto.

A l'inici de la segona part, el Barça ha tingut els seus millors minuts. Ha exigit al Benfica i ha tingut diverses ocasions, però s'ha estavellat amb el porter local Pedro Henriques. L'exporter del Reus ha aturat dues faltes directes i un penal en tres minuts, i ha acabat menjant la moral als jugadors blaugrana. Un contraatac de Sergi Aragonès al minut 12, ha situat el 4 a 1 en el marcador i ha deixat el partit gairebé sentenciat.

L'eliminació del Barça s'afegeix a les del Noia i el Reus a la jornada del dissabte. El Porto, l'Sporting, l'Oliveirense i el Benfica jugaran la final a quatre a mitjans de maig, fet que confirma el domini de l'hoquei portuguès a Europa.