Ferrao controla la pilota entre dos jugadors de l'Inter (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça cau contra l'Inter i es complica l'accés a les semifinals (2-5)

L'equip d'Andreu Plaza està obligat a guanyar el segon partit aquest diumenge a la pista dels madrilenys si no vol quedar fora de la lluita pel títol de lliga

Xavi LorenteActualitzat

Gol als 40 segons de l'Inter en el primer atac madrileny. Cecilio despulla la defensa blaugrana per superar Dídac. El Barça ha fregat l'empat en una falta perillosa d'Esquerdinha que ha acabat amb xut al pal de Daniel al minut 2. En el següent atac Inter ha perdonat el segon. Dídac ha iniciat el contraatac de l'empat a 1. Coelho ha assistit Adolfo que lliure de marcatge ha rematat al fons de la xarxa des de la frontal de l'àrea al minut 5. Inter s'ha posat novament per davant amb polèmica. Falta no xiulada de Pito a Esquerdinha que cau a terra. La continuació en superioritat la remata Eric Martel (1-2, minut 10) davant les protestes del Palau. Adolfo ha tornat a sortir al rescat. El de Santa Coloma ha igualat el matx després d'una nova acció col·lectiva que ha culminat amb un excel·lent xut exterior (2-2, minut 14). Amb molt equilibri s'ha arribat al descans.

Molt respecte en la sortida de la segona part. Molt en joc en aquest play-off bomba. Esquerdinha s'ha retirat lesionat amb problemes musculars a la cuixa dreta al minut 24. Nou contratemps pel Barça que ja s'havia quedat sense Dyego ahir per lesió al turmell.

Adolfo ha portat perill en un xut duríssim exterior fregant el pal. Pito -que la temporada vinent serà blaugrana- ha amenaçat amb dos cacaus seguits la porteria blaugrana. El matx s'ha animat. Aicardo també ha tingut la seva ocasió i Dídac ha salvat un tir clar de Saldise al minut 9. En el minut 32, el Barça ha reclamat un possible penal per unes mans d'un jugador de l'Inter, que ha desviat un xut de Joselito a boca de gol.

Pito ha fet el 2 a 3 a 2'26" del final en una mitja volta imparable. Això ha activat el porter jugador del Barça. Cecilio ha sentenciat recuperant una pilota letal a 1'32" i marcant el 2 a 4. Pola ha fet el 2 a 5 a pocs segons del final. El Barça perd el factor pista i està obligat a guanyar diumenge a Torrejón si no vol quedar fora de la lluita per la lliga.