Koseky controla la pilota davant de Ximbinha (lnfs)
Futbol sala

El Barça cau a Còrdova (3-1) i no aixeca cap a la Lliga

El flamant campió d'Europa suma 1 punt de 9 al campionat intern després de la segona derrota en tres partits

El Barça de futbol sala ha començat la temporada immers en un carrusel de sensacions contradictòries: una setmana després d'aconseguir la seva tercera Copa d'Europa, l'equip blaugrana s'ha tornat a estavellar amb la realitat de la Lliga, on no arriba a connectar amb els bons resultats. A Còrdova, el conjunt blaugrana ha sumat la seva segona derrota i el tercer partit sense conèixer la victòria, una ratxa molt poc habitual per a un equip acostumat a destacar en la lliga interna.

Durtant gran part del matx els gran protagonistes han estat Prieto i Miquel Feixes, els porters de Còrdova i Barça respectivament, que anaven neutralitzant tot el perill que els arribava. El 0-0 començava a semblar un resultat inamovible fins que l'equip andalús ha trencat el fermall amb dos gols gairebé consecutius, obra de Saura (22') i Shimizu (24').

Esquerdinha ha descomptat per als blaugranes, que no han pogut comptar amb Ferrao per molèsties. A falta de cinc minuts, Plaza ha disposat de Dyego com a porter-jugador per intentar l'empat a la desesperada, però les esperances de l'equip barcelonista se n'han anat en orris quan Ricardo, tres minuts abans del final, ha establert el 3-1 definitiu.

El Barça arriba així amb 1 punt de 9 i ocupa la quinzena plaça de divuit amb l'esperança de començar la reacció dimecres, quan rebrà la visita de l'Imter Movistar. Això sí, l'equip blaugrana és campió d'Europa.