BARÇA

El Barça cancel·la la segona temporada de la sèrie "Matchday"

Els jugadors estan molestos perquè no han cobrat els drets de la primera temporada i, a més, s'han adonat del perill que té el ressò que genera una sèrie com aquesta

Actualitzat

El Barça ha decidit cancel·lar la producció de la segona temporada de la sèrie "Matchday" pel deute econòmic que ara mateix té el club i Rakuten amb la plantilla. Segons el programa de Catalunya Ràdio i Esport3 "El Club de la Mitjanit", encara no s'ha pagat als jugadors la 1a temporada.

El periodista Ramon Salmuri ha detallat que un altre dels motius de la cancel·lació és que els jugadors s'han adonat del perill que té el ressò que genera una sèrie com aquesta.

 

La primera temporada de la sèrie, que constava de vuit episodis, es va estrenar a Europa i el Japó en exclusiva a Rakuten TV el passat mes de novembre. El FC Barcelona i Rakuten van presentar "Matchday" com una nova sèrie documental amb la qual els espectadors podien gaudir de continguts i imatges exclusius, mai vistos fins ara, de la vida dels jugadors que entrenava aleshores Ernesto Valverde. Per primer cop, les càmeres de televisió van tenir accés al dia a dia de jugadors com Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen o Luis Suárez, oferint una visió més propera i íntima tant dels moments de competició com de la seva vida personal.

 

 

La sèrie, però, va arrencar ja amb mal peu perquè l'acte de presentació va quedar deslluït per l'absència dels futbolistes. Cap jugador va acudir a la cita. Estaven enfadats pel contingut del documental, que revelava interioritats del vestidor. I la plantilla va retreure a Piqué no haver supervisat el resultat final sobretot per les imatges que es veien després de l'eliminació de l'equip de la Lliga de Campions contra el Liverpool.

 

 

 

 

 

Anar al contingut