El Barça buscarà la seva 16a Copa Asobal (@FCBhandbol)
Copa Asobal

El Barça buscarà la seva 16a Copa Asobal

Els de Xavi Pascual busquen la 16a Copa Asobal de la seva història en una final contra el Cantàbria, que va sorprendre el Bidasoa a les semifinals

El Barça no ha donat opció a la sorpresa i ha derrotat l'Osca per 43 a 27 en les semifinals de la Copa Asobal. Demà disputarà la final contra el Cantàbria, que en l'altra semifinal ha sorprès el Bidasoa per 33 a 28. Si la guanya, el Barça alçarà la seva 16a Copa Asobal, la desena consecutiva.

Els de Xavi Pascual han sortit molt endollats, conscients que hi havia en joc una final. Als 5 minuts el marcador ja els era favorable per 7 a 1. Al descans s'hi ha arribat amb el 23 a 13, més 10 per als blaugranes.

A la segona part el recital blaugrana ha continuat, fins al resultat final. Els màxims golejadors del Barça han estat Fàbregas, N'guessan i Frade, amb 6 gols cadascú.