Jordi Alba, en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça busca una alternativa per competir amb Jordi Alba

El club blaugrana no dona per tancada la plantilla i busca reforçar-se en diverses posicions però tot passa per acabar de concretar les sortides

Xavi LemusActualitzat

Ernesto Valverde ha començat la pretemporada amb tres novetats a l'equip: Griezmann, Neto i De Jong. Però, amb aquestes tres incorporacions, el Barça encara no dona per tancada la plantilla.

Ara, el repte més immediat és trobar una alternativa per competir amb Jordi Alba. La temporada passada, el lateral de l'Hospitalet era l'únic titular sense un suplent de garanties. Una mancança que, aquest estiu, el club no vol deixar passar. Entre les opcions, una de les que contemplen, encara que no l'única, és el lateral esquerre del Betis Júnior. En el partit de Lliga al Camp Nou amb el seu equip va ser un dels més destacats.

Un altre capítol pendent és saber si Luis Suárez també tindrà més competència. Però aquí la possible arribada de Neymar condicionaria aquesta incorporació. Ara mateix, les negociacions pel brasiler les porta personalment el president del club, Josep Maria Bartomeu. Per part blaugrana, qualsevol proposta passa per oferir jugadors, mentre que, des de París, a priori, són més partidaris d'un traspàs pur i dur, valorat econòmicament. De moment, és un tema que Bartomeu vol portar amb discreció, i diumenge, en la presentació de Griezmann, el va esquivar.

Paral·lelament, també hi ha pendent el capítol de sortides. Un dels més clars candidats és Rafinha, pendent de concretar alguna oferta. Al seu costat, malgrat que el club l'hagi declarat intransferible, també hi ha Coutinho. El jugador blaugrana va ser protagonista al Brasil campió de la Copa Amèrica i, si arribés alguna oferta important, el Barça l'escoltaria.

 

 

Anar al contingut