Leo Messi, parlant amb Ernesto Valverde en una imatge d'arxiu (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça busca un lloc als quarts de final de la Champions davant el Chelsea

L'equip blaugrana tindrà les novetats de Leo Messi i Andrés Iniesta per sentenciar al Camp Nou (20.45) una eliminatòria igualada

Actualitzat

El Barça rep aquest vespre (20.45) el Chelsea amb un lloc als quarts de final de la Champions en joc. L'empat de l'anada a Londres (1-1) decanta lleugerament el rol de favorit per a l'equip blaugrana, que podrà comptar finalment amb Andrés Iniesta.

El migcampista manxec ha entrat finalment a la convocatòria, tot i que cal veure si podrà jugar d'entrada o, en cas afirmatiu, quants minuts podrà ser-hi. El Barça té les baixes obligades de Philippe Coutinho, no inscrit a la competició, a més de Denis Suárez i Nelson Semedo, lesionats. En canvi, torna a l'equip Leo Messi, baixa en el partit contra el Màlaga per assistir al naixement del seu tercer fill.

Amb el seu crac descansat i feliç, el Barça espera sotmetre un Chelsea que l'any passat, el primer amb Antonio Conte a la banqueta, es va imposar amb gran superioritat a la Lliga anglesa, però que ara sembla un equip més aviat dividit. El d'avui segurament serà un dels últims partits del tècnic italià en el càrrec. Tot i això, l'equip "blue" suposa un perill evident en una ronda a doble partit, amb jugadors com Hazard o Willian al capdavant. Els exblaugranes Cesc i Pedro també poden sortir com a titulars.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut