El serbi Luka Jovic és l'últim nom que s'ha afegit a la llista de futuribles
Barça

El Barça busca un davanter jove que pugui donar descans a Luis Suárez

El serbi Luka Jovic, de l'Eintracht de Frankfurt, és l'últim nom que s'ha afegit a la llista de candidats juntament amb el portuguès André Silva (Sevilla), l'uruguaià Maxi Gómez (Celta) i el francès Nicolas Pépé (Lilla)

Jordi SunyerActualitzat

Un dels objectius del Barça de cara a la pròxima temporada és fitxar un davanter que pugui donar descans a Luis Suárez i que a més sigui una aposta de futur. En aquest sentit, s'ha afegit un nou nom a la llista: el del serbi Luka Jovic. El club ha reconegut l'interès per l'actual "pichichi" de la Bundesliga, si bé no és l'única opció que hi ha sobre la taula. 

El retrat robot que busca el Barça és el d'un davanter jove, que acrediti bones xifres en una gran lliga europea i que tingui un preu raonable, vist que ja s'ha fitxat Frenkie de Jong i es pot necessitar també un lateral esquerre.

Luka Jovic entra al perfil i el Barça ha confirmat que el segueix, tot i que assegura que no hi té cap acord. Serbi, de 21 anys, internacional absolut i mundialista. És el "pichichi" de la Bundesliga amb les catorze dianes que ha marcat amb l'Eintracht de Frankfurt. És ambidextre: la majoria dels gols els ha aconseguit amb l'esquerra, però també n'ha firmat amb la dreta i, tot i que fa 1,81 metres, algun de cap. Tampoc és especialment ràpid, per això, tot i que també ha anotat en cursa, destaca també perquè se sap posicionar molt bé dins l'àrea. És un rematador.

Jovic juga a l'Eintracht, però cedit pel Benfica; els alemanys tenen una opció de compra, per tant, es tractaria d'una operació a tres bandes. És una situació semblant a la d'André Silva, un altre davanter que encaixaria en el perfil. El portuguès, que ha firmat nou gols aquesta temporada, juga al Sevilla cedit pel Milan.

Qui ha perdut enters en aquesta llista és Maxi Gómez. El Barça es va interessar per la situació del davanter uruguaià del Celta, però ara ja no és una opció preferent. El que vol evitar el club, en tot cas, és entrar en subhastes com la que es presumeix per Nicolas Pépé, de 23 anys i del Lilla, tercer màxim golejador de la Lliga francesa darrere de Mbappé i Cavani, més extrem que punta. La recerca d'un davanter que primer complementi Suárez i després el substitueixi no serà senzilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut