Kevin Gameiro , el golejador del Sevilla (Reuters)
Barça

El Barça busca reforçar la davantera a un dia del primer dia de la plantilla de la temporada 2016/2017

Al Barça de Luis Enrique li falten peces: bàsicament, un davanter que pugui donar descans al trident. El brasiler del Palmeiras Gabriel Jesús és una de les opcions, però no l'única

Actualitzat

El Barça continua amb negociacions obertes per fitxar l'home que ha d'ajudar a donar descans puntualment als membres del trident blaugrana. El primer a la llista de Luis Enrique continua sent Kevin Gameiro, però el Sevilla no afluixa en les negociacions i la seva clàusula de 40 milions frena la seva incorporació.

L'alternativa al davanter francès és un jove argentí: Luciano Vietto. Un jugador de tan sols 22 anys que a l'Atlètic de Madrid no ha tingut continuïtat i ha estat un element secundari per a Simeone. Per contra, fa dues temporades, al Vila-Real, va ser una de les revelacions de la Lliga. El seu preu seria més assequible; els "colchoneros" van pagar per ell 20 milions.

Com a tercera opció hi hauria el davanter del Deportivo Lucas Pérez, en principi amb menys opcions que els anteriors i també d'un preu inferior. I des de França i Anglaterra van apuntar com a novetat el davanter del Leicester Mahrez, una de les gran estrelles del campió de la Premier. Un jugador que agrada a la secretaria tècnica, però que per perfil i preu s'allunya dels interessos blaugranes.

Gabriel Jesús és una opciò a més llarg termini, tot i que aquest cap de setmana el secretari tècnic del Barça l'hagi anat a veure al Brasil.

Dimarts comencen la temporada

Aquest dimarts, deu jugadors del primer equip passaran les corresponents revisions mèdiques. I no serà fins dimecres quan començaran els entrenaments en doble sessió. Això sí, amb moltes absències; per exemple, la de Messi i els protagonistes de la Copa Amèrica i l'Eurocopa, que s'hi aniran incorporant a partir del dia 1 d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut