El Barça guanya la Lliga ininterrompudament des de la temporada 2010-11 (fcbarcelona.cat)
Handbol

EN DIRECTE| El Barça busca l'onzena Lliga consecutiva contra el Puente Genil , per Esport3

A l'equip de Xavi Pascual només li fa falta un punt per ser matemàticament campió

Mireia Vicente DiezActualitzat

Falten sis jornades per acabar el campionat, i el Barça porta 11 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Bidasoa d'Irun. Si guanya, sumarà 13 punts d'avantatge. Si empata, en sumarà 12, i amb el goal-average a favor també s'assegurarà el títol.

AQUÍ POTS SEGUIR EL PARTIT EN DIRECTE:

 

 

Serà l'onzena Lliga consecutiva del Barça, la número 28 de la seva història. De fet, els blaugranes són els autèntics dominadors de tots els títols domèstics que disputen; no només la Lliga. Des de la temporada 2013-14 han guanyat totes les competicions estatals que han disputat (Lliga, Copa del Rei, Copa Asobal i Supercopa).

Xavi Pascual té les baixes per lesió de Luka Cindric, Aleix Gómez, Aitor Ariño i Casper Mortensen. El Puente Genil, entrenat per l'exjugador blaugrana Paco Bustos, ocupa la vuitena posició, amb 31 punts i si bé ja s'ha assegurat la permanència, ve d'encadenar tres derrotes consecutives.

El partit és a les 19.30 i Esport3 començarà la transmissió 10 minuts abans, amb els testimonis dels protagonistes i l'anàlisi tècnica de luxe de l'entrenador Toni Garcia i l'excapità blaugrana Víctor Tomàs.

Anar al contingut