El Barça troba la fórmula en l'últim quart contra el Baskonia (96-84)

El Barça ha pogut contenir l'atac del Baskonia en l'últim període amb un gran Vesley i amb Higgins donant el cop. Abans, 30 minuts de festival ofensiu. Dos de dos per als blaugranes aquesta setmana

Ha arribat al Palau, amb uns excel·lents registres ofensius, el Baskonia de Joan Peñarroya. I la primera part no ha decebut gens ni mica. Ritme vertiginós dels dos equips, més elaboració local de l'atac, però resposta visitant amb un perímetre que espanta. Després d'un igualat primer quart, l'energia que ha aportat la segona unitat blaugrana -l'equip de Jasikevicius té millor banqueta- ha permès al Barça marxar de 8. Però el retorn de Pierria Henry, 8 punts i 6 assistències en aquest primer temps, i Marcus Howard, 14 punts i 4 de 5 en triples, ha permès als vitorians igualar el partit. Oscar Da Silva, 9 rebots l'altre dia en la primera part contra el Partizan, avui 9 punts abans del descans- ha posat el 52 a 48 al descans remuntant la línia de fons i esmaixant amb contundència.

Els dos entrenadors es mostraven insatisfets al descans amb les defenses dels seus equips. El Barça ha intentat ser més agressiu i s'ha carregat de faltes. Els esforços al darrera no tenien recompensa. Laprovittola ha ofert uns minuts de frenesí que ha tornat a posar els 8 de diferència. Costelo ha respost amb una esmaixada enorme a la cara de Da Silva. I Howard ja portava 25 punts molt abans del final. Tot ha canviat en l'últim quart. Amb Vesely com a puntal defensiu i com a distribuïdor des del coll de l'ampolla, el Baskonia ha quedat frenat. I ja no ha trobat la frescor de Howard i Henry per reactivar-se. Higgins, en canvi ha clavat 3 triples seguits per tancar un partit majúscul. 20 a 11 en l'últim quart per al 96 a 84.