Ferrao, referència del Barça en atac. (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

EN DIRECTE | Barça - Sporting, final Champions futbol sala

El Barça defensarà el títol que va guanyar l'octubre passat contra El Pozo en directe a les 20:00 per Esport3 i la web i l'aplicació de mòbils i tauletes d'Esport3

Xavi LorenteActualitzat

La final es podrà seguir, en directe per Esport3 a partir de les 20 h. El Barça-Sporting, en directe, aquí:

Barça i Sporting jugaran una final inèdita de la Champions. Fins ara només s'havien enfrontat en semifinals, totes dues de color blaugrana. Són dos equips amb experiència: l'equip català ha guanyat 3 de les 4 finals que ha disputat i els portuguesos han estat un cop campions en les 5 finals disputades. Andreu Plaza sap que per fer història s'ha de superar un equip molt sòlid.

L'Sporting és un equip molt compacte i tenen experiència. Nosaltres hem estat a un nivell de competitivitat i concentració molt alt i això ens ha permès passar amb solvència les dues eliminatòries anteriors

En atac, Ferrao, autor de 4 dels 5 gols d'aquesta final a 8, és la referència blaugrana. En defensa el treball d'equip només ha concedit dos gols al rival. En el bàndol portuguès destaquen el porter jugador Guitta i el pivot Diego Cavinato.

Final oberta, doncs, amb la presència dels lesionats Sergio Lozano i Miquel Feixas a les graderies del pavelló Kresimic Cosic de Zadar, Croàcia.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut