Barça

El Barça busca el doble repòquer a la final de Copa

L'equip blaugrana busca ser el primer a encadenar cinc títols a la història i aportar el cinquè trofeu de Copa per a l'entitat aquesta temporada

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona pot aconseguir, en cas de revalidar el títol de la  Copa del Rei aquest dissabte a Sevilla, un fet inaudit: convertir-se en el primer equip de la història que guanya 5 vegades seguides la competició.

L'equip blaugrana, que és amb diferència el club que més Copes ha assolit (30 per 23 de l'Athletic), va encadenar l'any passat quatre Copes de forma consecutiva, un fet que fins aleshores només havien aconseguit Reial Madrid (1905-08) i Athletic Club (1930-33). Un títol més permetria a l'entitat blaugrana liderar en solitari també aquest apartat.

Des del 2015, el Barça ha superat l'Athletic d'Ernesto Valverde al Camp Nou el 2015 (3-1); el Sevilla, en dues ocasions (amb 2-0 a la pròrroga l'any  2016 i amb un 5-0 l'any passat), i l'Alabès, l'any 2017, en una final que tampoc va poder jugar Luis Suárez.     

Cinc Copes per al club 

No serà l'únic repòquer que obtingui el Barça en cas de proclamar-se campió davant el València. El club presidit per Josep Maria Bartomeu és actualment campió de Copa en cinc disciplines esportives: futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala. Les quatre últimes les ha revalidat aquesta mateixa temporada i falta per confirmar la primera. Aquesta dada, tot i ser molt meritòria, no suposa un rècord per a l'entitat, que l'any passat va afegir a aquests cinc trofeus la Copa de la Reina de futbol, que l'equip de Lluís Cortés no ha pogut revalidar aquest any.  

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut