Messi vol marcar per divuitena jornada consecutiva a la Lliga. (Foto: Efe)
Barça

El Barça busca davant el Rayo confirmar la seva recuperació i acostar-se al títol de Lliga

El Barça i el Rayo tanquen la jornada 28 de la Lliga BBVA de futbol a les 21 h al Camp Nou. Els blaugranes, alliberats de pressió després de superar l'eliminatòria de Champions, volen continuar amb la seva millor versió davant un Rayo ambiciós que està completant una gran temporada. Roura no podrà comptar amb Puyol, operat fa poc, ni amb Xavi Hernández, lesionat. Valdés, a més, complirà el segon partit de la sanció de quatre. Jugadors com Adriano, Song o Alexis podrien tenir la seva oportunitat contra l'equip de Paco Jémez que patirà Leo Messi des de l'inici.

Actualitzat
El Barça i el Rayo tanquen la jornada 28 de la Lliga BBVA de futbol a les 21 h al Camp Nou. Els blaugranes, alliberats de pressió després de superar l'eliminatòria de Champions, volen continuar amb la seva millor versió davant un Rayo ambiciós que està completant una gran temporada. Roura no podrà comptar amb el recentment operat Puyol, ni amb Xavi Hernández, lesionat. Valdés, a més, complirà el segon partit de la sanció de quatre.

El conjunt blaugrana té davant un repte: no acusar ni l'esforç físic ni la baixada mental que acostuma a produir-se després de la pujada d'adrenalina que va suposar el 4-0 contra el conjunt italià i mantenir la intensitat en un partit en què no s'hi juga la vida. Per aconseguir-ho, Jordi Roura farà sortir un onze que podria presentar moltes novetats. José Manuel Pinto ocuparà una vegada més la porteria, el lloc de Puyol a l'eix de la defensa tornarà a ser per a Javier Mascherano i Thiago Alcántara serà l'encarregat de fer de Xavi. A més Cesc Fàbregas, apartat de l'alineació titular, podria ocupar la plaça d'interior esquerre que habitualment és d'Iniesta. Jugadors com Adriano, Song o Alexis podrien tenir la seva oportunitat contra l'equip de Paco Jémez, que patirà Leo Messi des de l'inici.
 
Un Rayo ambiciós

El Rayo Vallecano afronta el xoc amb una motivació especial després d'apuntalar la permanència. El club madrileny viatja a Barcelona amb la il·lusió per repetir la nit 'màgica' que va viure el 6 de maig de 2000, única ocasió en què ha guanyat en Lliga el conjunt blaugrana (0-2) al Camp Nou. L'estil directe i ofensiu de joc i la recerca de la possessió són les credencials amb les quals el Rayo ha sumat 41 punts en 27 jornades i les que té intenció de posar en pràctica al Camp Nou, En l'apartat esportiu, Jémez té les baixes per sanció del lateral esquerre José Manuel Casado, el migcampista Javi Fuego i el davanter brasiler Leo Baptistao, tres homes clau en el seu esquema tàctic.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut