Pedri ha estat un dels blaugranes més destacats a Munic

El Barça segueix sense guanyar a Munic (2-0)

Tot i tenir quatre ocasions clares a la primera part, els de Xavi surten derrotats del camp del Bayern sense marcar cap gol

Laura Brugués SalóActualitzat

El Barça ha encaixat una nova derrota al camp del Bayern i segueix sense poder guanyar cap partit a l'estadi alemany, on hi ha perdut cinc partits -quatre de consecutius- i dos empats, en set visites.

Lewandowski ha tornat a la que va ser casa seva durant vuit anys entre xiulets i aplaudiments. Marcos Alonso ha estrenat titularitat en un onze amb només dos jugadors del famós 2-8, Ter Stegen i Busquets.

El Barça ha estat superior a la primera part i ha disposat de quatre ocasions clares. La primera ha estat de Pedri als 9 minuts, amb una aturada providencial de Neuer amb el peu. Lewandowski n'ha tingut dues de consecutives. Una que ha sortit massa alta a centrada de Gavi i, després, una rematada de cap que ha refusat el porter del Bayern. El Barça jugava amb lesi idees molt clares i era l'equip que generava més perill. Raphinha també ho ha provat amb un xut des de la frontal ajustat al pal, que ha sortit a fora.

Fins a la mitja hora, el Bayern no ha protagonitzat una ocasió clara. Ha estat en una contra amb xut final de Sabitzer, que ha anat a fora. Abans del descans, el Barça ha reclamat un penal de Davies sobre Dembélé que l'àrbitre no ha considerat.

Superats a la segona part

La segona part ha començat amb una ocasió de Raphinha que ha sortit a fora. El Bayern també l'ha tingut amb un xut de Goretzka que ha provocat el córner amb què l'equip alemany ha inaugurat el marcador. El gol ha estat de Lucas Hernández que ha rematat de cap sol i ha transformat l'1-0. Quatre minuts després el Bayern ha fet la segona diana a través de Sané.

El Barça ha seguit sense estar encert, en una bona jugada amb xut de Pedri que ha topat amb el pal. El 2-0 ja no s'ha mogut i el Barça encaixa la primera derrota a la Champions en la segona jornada de la fase de grups, després del 5-1 davant el Viktoria Pilsen al Camp Nou.