Messi celebra un gol amb els seus companys
Messi celebra un gol amb els seus companys (FCB)
Barça

El Barça busca confirmar les bones sensacions de la Champions al camp de l'Alabès

El Barça, que només ha sumat un punt dels últims nou, buscarà aquest vespre el triomf al camp de l'Alabès

Redacció Esport3Actualitzat

Després de signar el millor partit de l'era Koeman a Torí contra la Juventus a la Lliga de Campions (0-2), el FC Barcelona torna a la Lliga amb necessitat de sumar els tres punts.

El Barça, que només ha sumat un punt dels últims nou, buscarà aquest vespre el triomf al camp de l'Alabès. Els blaugranes necessiten sumar els tres punts per escalar posicions en una taula on actualment ocupa la dotzena plaça amb set punts, els mateixos que el seu pròxim rival però amb dos partits menys.

Ronald Koeman recupera Gerard Piqué, que havia estat baixa per sanció, i sembla clar que el defensa català farà parella de centrals amb Lenglet, ja que Araújo es queda a Barcelona, lesionat. No està convocat Riqui Puig, per decisió tècnica. També segueixen sent baixa per lesió el porter Marc-André ter Stegen i el migcampista Philippe Coutinho.

 

El tècnic holandès ha demanat concentració a Ansu Fati:

Al Barça l'espera un equip en creixement i amb ganes de tornar a guanyar els culers a Mendizorroza 19 anys després. L'estat físic d'alguns homes de Pablo Machín pot alterar una alineació que pretén ser similar a la de l'última jornada. L'única baixa segura serà la de Pere Pons, mentre que seran dubte fins a última hora l'italobrasiler Rodrigo Ely, amb molèsties a l'adductor; Édgar Méndez, amb problemes al bessó, i Lucas Pérez, amb un esquinç lleu de turmell.

Anar al contingut