Els cinc jugadors descartats per Luis Enrique
Barça

El Barça busca alleugerir la plantilla amb la sortida dels jugadors que no compten per a Luis Enrique

Douglas, Vermaelen, Adriano, Song i Tello no entren en els plans del tècnic blaugrana per a la pròxima temporada i han de deixar lloc a les noves incorporacions

Xavi LemusActualitzat

El Barça encara té pendent alleugerir la plantilla, sobretot en cas de jugadors que no compten per a Luis Enrique. Adriano, Alex Song, Christian Tello, Thomas Vermaelen i Douglas, tots ells encara amb contracte en vigor, podrien deixar el club blaugrana aquesta temporada per deixar lloc a les noves incorporacions.

L'arribada del francès Lucas Digne va associada a la marxa d'Adriano. El lateral brasiler ja té un acord amb la Lazio, però encara no hi ha hagut l'entesa entre els clubs pel traspàs. El Barça no afluixarà fins que els italians paguin un traspàs d'un milió i mig d'euros aproximadament.

Més problemes hi ha amb el seu compatriota Douglas. El club blaugrana ja havia pactat la seva marxa al Cruzeiro, però el jugador no vol tornar al Brasil i, de moment, no accepta la seva venda. En el seu cas, s'arrisca a quedar-se sense fitxa la pròxima temporada. 

Més opcions per trobar equip té Vermaelen. El central belga ha estat protagonista amb Bèlgica a l'Eurocopa i espera trobar equip a la Premier. El West Ham és l'equip més interessant i el Barça demana deu milions pel seu fitxatge.           

Un altre cas per solucionar és el de Christian Tello, amb contracte amb el club fins al 2018. Ha acabat la temporada a Itàlia, amb la Fiore, on ha jugat i convençut. Però l'entitat italiana no vol fer front als vuit milions que demana el Barça com a traspàs.         

Més complicat és desfer-se del camerunès Alex Song. Li queda un any de contracte i després de dos anys al West Ham no troba equip. En el seu cas, el final de l'etapa blaugrana podria passar per liquidar el seu contracte i deixar-lo lliure.

Anar al contingut