Barça

El Barça busca a Vigo un triomf que l'acosti més a la Lliga

Amb el títol de Lliga a tocar, l'equip blaugrana reservarà jugadors en la visita al camp del Celta (21.00) pensant en la final de Copa

Actualitzat

El Barça busca acostar-se una mica més al títol de Lliga aquest vespre (21.00) contra el Celta a Balaídos. Ho farà sense algun dels seus jugadors més habituals, ja que la proximitat de la final de Copa, aquest dissabte, ha portat Ernesto Valverde a fer rotacions.

Al marge del lesionat Ivan Rakitic, es queden a Barcelona Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta. Això implica que, a més de l'eix de la defensa, on se suposa que Thomas Vermaelen serà titular, el Barça saltarà a Balaídos amb un mig del camp completament diferent del que s'alinea en els partits de gala. Jugadors com Paulinho o André Gomes tenen molts números de sortir d'inici. No es preveu, però, que Leo Messi o Luis Suárez seguin a la banqueta.

El Barça afronta el desplaçament a Vigo amb 11 punts d'avantatge al capdavant de la Lliga, a falta de 6 jornades per al final del campionat. El Celta, un adversari normalment incòmode per als blaugranes, es juga les últimes opcions de jugar a Europa la temporada que ve. Juan Carlos Unzué, l'entrenador del club gallec, no es reservarà res. "No firmem l'empat perquè necessitem guanyar. Estic segur que competirem i ells saben que aquí no tindran un partit fàcil", ha dit l'exentrenador assistent del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut