Ousmane Dembélé durant el partit de Champions contra el Bayern
Ousmane Dembélé durant el partit de Champions contra el Bayern
Barça

Dembélé, titular a la final del Barça contra el Bayern de Munic

El francès liderarà l'atac d'un Barça que buscarà la seva primera victòria a Munic per estar present als vuitens de la Lliga de Campions

Redacció Esport3Actualitzat

Avui es completa la fase de grups de la Lliga de Campions i dels partits d'aquest vespre sortiran els 8 equips que falten per completar els vuitens de final. Un dels que aspira a passar ronda és el Barça. La part positiva per als blaugranes és que depenen d'ells per aconseguir la classificació. La negativa, que el seu rival és el totpoderós Bayern de Munic, que fins ara ha guanyat els cinc partits que ha jugat en aquesta edició de la Champions.

SEGUEIX LA PRÈVIA DEL PARTIT:

Per a la final de Munic, Xavi aposta per Ousmane Dembélé, que liderarà l'atac blaugrana al costat de Memphis Depay. El tècnic egaren opta per un 4-3-3 amb Alba, Piqué, Araujo i Lenglet en defensa i Dest d'extrem.

Julian Nagelsmann sortirà amb Robert Lewandowski com a referència en atac, acompanyat de Thomas Müller, Coman i Davies com a jugadors més perillosos per al Barça.

Si el Barça guanya aquest vespre (21.00) a l'Allianz Arena, passarà a vuitens. Si no, dependrà del resultat del Benfica, que rep un Dinamo de Kíev deixat. El tècnic blaugrana vol evitar la paraula "miracle" per referir-se a un eventual triomf del seu equip a Munic.

Pel que fa al Bayern, ja classificat amb nota després de cinc jornades, jugarà per aconseguir el ple de punts i, de pas, per deixar a l'estacada un possible rival a la part decisiva de la competició. Julian Nagelsmann ja ha anunciat que té un bon número de baixes, però que el seu equip, tot i amb això, mantindrà la seva identitat.  

En cas de no classificar-se per a la fase eliminatòria de la Champions, el Barça no quedaria eliminat de les competicions continentals ja que, com a tercer de grup, passaria a jugar els setzens de final de la Lliga Europa. Però, després de 15 edicions seguides arribant almenys als vuitens de final de la Champions, el Barça es veuria sumit en una nova realitat.

Anar al contingut