Handbol

El Barça Borges obté una renda de només dos gols contra el Kiel al Palau (27-25)

El Barça Borges defensarà una renda de només dos gols a la pista del Kiel després de la victòria al Palau Blaugrana per 27-25 en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol. Els blaugranes han anat a remolc durant els primers 30 minuts i al descans els alemanys han marxat als vestidors amb un mínim avantatge en el marcador (14-15). Però en la represa, els homes de Xavi Pascual han reaccionat i ha pogut capgirar un resultat advers. Només l'encert del porter francès Thierry Omeyer, un autèntic malson, ha evitat una diferència més gran a favor dels blaugranes, que han desaprofitat una bona oportunitat per encarrilar el camí cap a la Final Four que es disputarà a Colònia.

El Barcelona Borges es jugarà l'accés a la final a quatre de la Champions d'handbol diumenge que ve a Kiel després de desaprofitar una gran oportunitat per encarrilar l'eliminatòria. La primera meitat ha estat dels alemanys que, tot i no fer un gran joc, han aprofitat la falta d'encert de la porteria catalana. Però el signe de l'enfrontament ha començat a canviar en els últims tres minuts de la primera part, quan el Kiel dominava per 11-15. Els barcelonistes han aprofitat l'exclusió de Jerome Fernández per iniciar la remuntada. En arribar al descans, el desavantatge ja era de només un gol.

En la represa, el Kiel ha seguit sense anotar, ha estat gairebé 10 minuts sense fer-ho, i el Barcelona s'ha posat al davant en el marcador. Saric ha començat a encadenar parades, cosa que ha permès a l'equip de Xavier Pascual disposar d'una màxima renda de quatre gols. Però el Kiel ha acabat sortint viu del Palau, com és habitual per la bona actuació del porter Omeyer, i perquè el Barcelona ha comès una errada molt perillosa en els últims instants que ha permès als alemanys acabar perdent per només dos gols de diferència, 27-25. Amb tot per decidir, la tornada es disputarà diumenge que ve a Kiel, una pista on el Barcelona ha guanyat i ha empatat aquestes dues últimes temporades.