Handbol

El Barça Borges guanya a la pista del San Antonio (27-32) en la novena jornada de l'Asobal

El Barça Borges va guanyar a la pista del Reyno Navarra San Antonio per 27-32 en partit corresponent a la novena jornada de l'Asobal. Els de Pascual van dominar des del primer moment i al descans ja dominaven per 15-20. Amb un inspirat Saric sota els pals, l'entrenador blaugrana va poder donar descans als seus jugadors més importants. Cristian Ugalde, amb set dianes, va ser l'home més encertat en atac. El Barça Borges es va col·locar segon a la classificació per darrere del Ciudad Real.

Un cop més, la bona actuació del porter Daniel Saric va ser determinant perquè el Barcelona Borges guanyés en una de les pistes més complicades de l'Asobal. Durant el mes que ve, tindrà tota la responsabilitat de la porteria blaugrana mentre Barrufet estigui de baixa lesionat.

L'equip de Xavier Pascual només va tardar sis minuts a posar-se al capdavant i els navarresos ja no van poder fer res per evitar-ho. Cristian Ugalde i, sobretot, Rutenka, autor de cinc gols en la primera part, es van encarregar d'encarrilar la victòria. Instal·lats en una renda de cinc gols, els barcelonistes es van haver de limitar a administrar aquesta diferència.

El Reyno va lluitar fins als últims instants sense inquietar el Barcelona, que en la segona part es va dedicar a guardar forces de cara a l'important partit de dissabte a la Champions, en què rebrà la visita de l'Ademar de Lleó. La màxima renda en la segona part va ser de set gols, que els navarresos van aconseguir reduir lleugerament en els últims instants. El Barcelona se situa segon a la Lliga, a tres punts del Ciudad Real, que va derrotar el CAI Aragó, que fins ara ocupava aquesta segona plaça.