Handbol

El Barça Borges guanya a la pista del Fraikin Granollers (26-32) i continua líder

El Barça Borges va guanyar a la pista del Fraikin Granollers per 26-32 en el partit corresponent a la 12a jornada, i es manté líder en solitari de la Lliga Asobal. Els de Manolo Cadenas van ser superiors al conjunt vallesà en tot moment, i al descans ja dominaven els blaugranes per 10-15. Iker Romero i Mikkel Hansen, amb set gols cadascun, van ser els màxims golejadors del matx. En el bàndol local, Davor Cutura va estar el més encertat en atac, amb sis dianes.

El Barcelona Borges només va trigar deu minuts a posar el derbi sota control, el temps necessari per ajustar la defensa i perquè els tiradors acabessin d'escalfar el braç. La bona sortida del Granollers es va aturar en sec quan els blaugranes van fer un parcial de 0-5 i se'n van anar en el marcador. Els vallesans ja no s'hi van poder tornar a acostar. Iker Romero i Hansen no paraven de marcar i a l'altra banda de la pista Kasper Hvidt encadenava parades. En tota la primera meitat, el Fraikin només li va poder marcar deu gols.

El Barcelona es va col·locar amb una renda de sis gols en l'inici de la segona part. Els locals van mirar de reaccionar, però, quan semblava que ho podien fer, un temps mort del tècnic Manolo Cadenas ho va impedir. Salvat el primer obstacle, diumenge, el Barcelona es jugarà el liderat a la pista de l'Ademar de Lleó, mentre que al Granollers li toca visitar Ciudad Real dissabte que ve.