Handbol

El Barça Borges guanya a la pista de l'Ademar de Lleó (24-30) i es manté líder de l'Asobal

El Barça Borges continua liderant en solitari la lliga Asobal en vèncer per 24-30 a la pista de l'Ademar de Lleó en partit corresponent a la 13a jornada. Va ser un matx complicadíssim per als de Xavi Pascual. Els blaugranes van començar a remolc dels castellans i no van tenir el seu primer avantatge fins al minut 25. Empat a 14 al descans. El Barça Borges va tirar d'ofici i va imposar la seva qualitat en el tram decisiu del partit. Juanín García, amb nou dianes, va ser el botxí del seu exequip.

El Barcelona Borges respira una mica més tranquil. Segueix líder després de passar per Lleó, probablement la pista més complicada de la Lliga, a part, esclar, de la del Ciudad Real, l'únic equip que pot discutir-li el títol. L'Ademar va fer un molt bon inici de partit i va aconseguir la màxima renda amb un 8 a 4. Però Rutenka i Juanín van començar a descomptar. Un cop més, l'extrem barcelonista va estar impecable: 9 gols en 10 intents. En arribar al descans el marcador ja tornava a estar equilibrat: empat a 14.

A la represa, el conjunt de Xavier Pascual va agafar ràpidament la iniciativa i l'ambient es va escalfar. Iker Romero va ser l'objectiu dels aficionats i l'enrenou va facilitar que el Lleó tornés a forçar un empat, ara a 20, quan quedava poc més d'un quart d'hora de joc. Fins i tot Saric va haver de ser substituït per Sjostrand. Però, aquest cop, el Barcelona ni es va despistar, com en alguna ocasió, ni es va quedar sense idees. Es va refer i va acabar sent molt superior, cosa que molt probablement li permetrà arribar líder invicte i en solitari al final d'aquesta primera volta de la Lliga.