Handbol

El Barça Borges fitxa Ben Amor per substituir Iker Romero, que estarà dos mesos de baixa per una lesió al colze

El Barça Borges d'handbol ha fitxat el central Oualid Ben Amor. Aquesta incorporació d'urgència s'ha fet per substituir Iker Romero, que estarà uns dos mesos de baixa per lesió a causa d'una lesió en el lligament col·lateral medial del colze dret, que se li va detectar quan va tornar dels Jocs Olímpics. Ben Amor va néixer a Tunísia fa 32 anys i la temporada passada va jugar en el Teka Cantàbria. Ben Amor sempre havia dit que el seu somni era jugar al Barça. Ara tindrà unes setmanes per guanyar-se la continuïtat.

Actualitzat

Romero és un jugador clau en el joc del Barça i màxim golejador de la Lliga Asobal la temporada passada, quan va aconseguir 196 gols.

Masip es queixa dels metges de la Federació

Quan Iker Romero va tornar dels Jocs Olímpics de Pequín se li va detectar una lesió al lligament colateral medial del colze dret. Un mes després, la recuperació no ha funcionat i el cos mèdic del Barça ha decidit immobilitzar-li el braç durant les pròximes 3 o 4 setmanes. El secretari tècnic de la secció d'handbol del Barça, Enric Masip, es queixa de la selecció espanyola per posar els resultats de l'equip per davant de la salut del jugador. Enric Masip diu que no es van escollir els millors metges per portar a la selecció i que quan es van assabentar que Romero tenia problemes físics a Pequín, des del Barça van demanar que se li fes una ressonància. Cal recordar que la selecció espanyola d'handbol va guanyar el bronze als Jocs Olímpics però ara el Barça perdrà durant dos mesos el jugador que la temporada passada va ser el màxim golejador de la Lliga Asobal.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut