Handbol

El Barça Borges es desfà amb facilitat del Port Sagunt i continua amb pas ferm a la Lliga Asobal (41-29)

El Barça Borges continua sense cedir ni un pam en la Lliga Asobal. Al Palau Blaugrana, en partit corresponent a la novena jornada de la competició, ha complert els pronòstics i ha derrotat amb autoritat l'Alser Port Sagunt per 41-29. Els culers han portat el pes del partit des del principi. Des dels minuts inicials, els de Xavi Pascual, amb ganes de resoldre el matx ben aviat, han mostrat una gran efectivitat. Així doncs, la resistència dels visitants als primers parcials barcelonistes s'ha esgotat ràpidament, i els locals han anat imposant el seu ritme, sense abaixar mai l'exigència defensiva. S'ha arribat al descans amb 23 a 16, i en la segona part el Barça ha seguit ampliant constantment el seu avantatge fins a arribar als 12 punts de diferència finals.